Insolvensrättslig tidskrift söker två redaktionssekreterare

Insolvensrättslig Tidskrift (InraTi) är ett forum för forskning och debatt för de insolvensrättsliga frågorna i ett tvärvetenskapligt perspektiv. Tidskriftens syften är bland annat att sprida kunskap om aktuella insolvensrättsliga frågor och vänder sig till en vid läsekrets. Med insolvensrätten som utgångspunkt behandlas även därtill förknippade ämnesområden, bl.a. avtals-, köp-, arbets- och skatterätt samt brott mot borgenärer och andra därtill hörande brott.

Tidskriften söker nu två redaktionssekreterare. Som redaktionssekreterare är du navet i tidskriften och har bl.a. kontakter med ansvarig utgivare, redaktören, redaktionsrådet, potentiella författare och tryckeriet. Du ska skicka tidskriftens material till Zeteo, Ebsco och formulera nyhetsbrev. Som redaktionssekreterare har också du nära kontakt med ansvarig utgivare och redaktören. Vi söker Dig som läser juridik och har fullgjort minst halva juristutbildningen eller som är yrkesverksam som jurist och är intresserad av ett utvecklande arbete med mycket kontakter.

För information kontakta gärna ansvarig utgivare professorn Marie Karlsson-Tuula [email protected] 0735-464181 eller redaktören advokaten Rolf Åbjörnsson [email protected] så berättar vi mer. Tillsättning sker omgående och vi tillämpar individuell lönesättning. Välkommen med Din ansökan senast den 25 mars 2019. Vi ser fram emot ett personligt brev och Din CV.

Hej!

Det verkar som att du använder ett nätverk på en institution med en giltig prenumeration. Registrera en användare så får du access till alla våra artiklar!